profile-image

Enthousiast, betrokken, verbindende leidinggevende, expertise op het gebied van zowel intra als extramurale zorg... ziekenhuis-thuiszorg.

Vanuit jarenlange ervaring in leidinggevende functies in verschillende zorgsectoren als ZZP er aan het werk. Mijn expertise ligt op het gebied van leidinggeven, projectmanagement en coaching. In mijn werkwijze ben ik duidelijk en verbindend, What you see is what you get."Ben consequent en pragmatisch maar tegelijkertijd sociaal en empatisch. Kenmerkend Rood en Blauw: doelgericht en resultaatgericht. Ontwikkelingen in de gezondheidszorg houd ik nauwlettend in de gaten. De patient staat centraal, ook in de huidige digitale tijdperk. Mensgerichtheid en betrokkenheid blijven belangrijk. Laten wij met zijn allen goed voor elkaar zorgen."

Heb ervaring als leidinggevende in het ziekenhuis- verpleeghuis-De thuiszorg( zelf opgezet). Heb grote clusters aangestuurd. Houd van dynamiek, maar de speerpunt in alles is... verbondenheid.......anders krijg je de medewerkers niet in hun kracht. Speerpunt is: Empowerment".


   Algemeen - Directie & Hoger Kader
   Algemeen - Progr. & Projectmgt.
   Welzijn & Maatschappelijk werk
   Praktijk- & Zorgassistentie
   Verplegend/Verzorgend
   Zorg & Medisch Project Mgt. & Directie
   Algemeen - Quality Management