WERKEN VOOR WIE JE WILT, ZOLANG JE WILT

Als zelfstandig professional werken voor wie je wilt zolang je maar wilt? Zonder risico voor je opdrachtgever of intermediair? Bij Uniforce krijg je gratis vrijblijvend advies over welke ondernemingsvorm bij jou past. En of het voor jou voordelig is om met één van de Uniforce oplossingen te gaan werken.


Oplossingen voor zelfstandig professionals

Welke oplossing het beste bij jou past, hangt af van de opdracht, je persoonlijke financiële voorkeuren en bestaande wetgeving. Er zijn meerdere mogelijkheden!

 
  •      Declarabele Uren B.V.


    In dit concept richt jij als professional samen met Uniforce een DUBV (Declarabele Uren B.V.) op je treedt zelf in loondienst bij die DUBV. De DUBV is feitelijk een persoonlijk detacheringsbedrijf en daarmee loopt een opdrachtgever geen enkel risico. En je bent zelf verzekerd tegen werkloosheid, ziekte en arbeidsongeschiktheid.

  •      Personal Agent


    Een detacheringsformule, maar dan met een juridisch werkgever die er puur en alleen voor jou is. Uniforce Personal Agent handelt alles contractueel met je opdrachtgever af en draagt zorg voor een correcte salarisbetaling. Waarbij jij de regie blijft voeren met onze 100% transparante loonstrook. Daarnaast kan Personal Agent ook als jouw belangenbehartiger optreden in de contacten met de opdrachtgever.

  •      Personal Books


    Ben je zelfstandig professional en houd je niet van de administratie? Personal Books verzorgt de administratie van DUBV's, DGA's en ZZP'ers. De diensten die wij vanuit Personal Books voor je kunnen verzorgen zijn: loonadministratie, financiële verslaglegging, fiscale aangiftes, NEN-certificering, deblokkeren van de G-rekening, jaarrekening deponeren KvK, delen van financiële kennis. Deze dienst kun je afnemen voor een all-in prijs per maand.