Planet Interim Partners

Op deze pagina een overzicht van enkele bedrijven met wie Planet Interim een business partnership heeft. Indien je ook interesse hebt in een partnership, neem dan contact op. Voor recruiters en voor detacheerders hebben wij speciale partnerpaketten ontwikkeld.

Brisker Group 

Brisker Group is sinds 2018 de overkoepelende naam van drie sterke merken: Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo. Ruim 200 medewerkers werken dagelijks aan het vergroten van het succes van haar klanten. Door de (salaris)administratie, backoffice en HR-zaken uit handen te nemen, kunnen de klanten van Brisker doen waar ze goed in zijn: ondernemen! Zij doen de rest.

Uniforce

Werken voor wie je wilt, zolang je wilt. Als Uniforce Professional kun je elke opdracht aannemen die je wilt. Welke werkvorm hoort daarbij? Welke oplossing het beste bij jou past, hangt af van: de opdracht, je persoonlijke financiële voorkeuren en bestaande wetgeving. Lees hier meer over Uniforce.

Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Freelancers, ZZP-ers en zelfstandigen kunnen bij Matchd terecht voor projecten en interim opdrachten bij de overheid. Matchd plaatst al haar opdrachten op Planet Interim. Lees hier meer over Matchd.

Hero

Hero bemiddelt interim professionals en verzorgt het volledige contractmanagement. Ze gaan verder waar anderen ophouden. Door opdrachtgevers en kandidaten volledig te ontzorgen, door te blijven investeren in relaties, door als een netwerk te fungeren en kennis te delen. Hero plaatst haar opdrachten op Planet Interim. Lees hier meer over Hero.

BlueTrail

De mooiste interim opdrachten voor zzp’ers binnen de overheid, publieke sector, IT en meer. BlueTrail heeft naar eigen zeggen het grootste aanbod interessante, goedbetaalde zzp opdrachten binnen de Rijksoverheid, gemeenten, uitvoeringsorganisaties en samenwerkingsverbanden. Elke week krijgen ze ruim 100 nieuwe opdrachten binnen. Voor the perfect match kijken ze naar jou als persoon en niet alleen naar je papieren. Zo vinden ze altijd de opdracht die perfect bij je past! Lees hier meer over BlueTrail.

OptimaData

OptimaData is een Database Consultancy organisatie. Werken als ZZP'er voor OptimaData betekent vrijheid in verbondenheid. Door hun jarenlange ervaring en beweging binnen het database spectrum worden zij veel benaderd voor aanpalende rollen en opdrachten in het data werkveld. Zij nemen je graag op in hun kernploeg en staan voor persoonlijk contact en een situationele aanpak.

TAPFIN Manpower Talent Solutions

TAPFIN heeft jarenlange ervaring met het implementeren, organiseren en uitvoeren van MSP & RPO dienstverlening voor zowel Nederlandse als internationale opdrachtgevers. Het internationale netwerk gecombineerd met (lokale) marktkennis zorgt dat zij de klantvraag goed doorgronden en de juiste oplossing bieden door middel van Total Talent Management.

Intelligence Group

Is marktleider in Talent Intelligence en biedt datagedreven oplossingen voor recruiters en werkgevers. Samen met IG presenteert Planet Interim de Benchmark Tarieventool waarmee we je inzicht geven in gemiddelde uurtarieven per functie of vakgebied.

Heb je ook interesse in een mogelijk partnership met Planet Interim? Neem dan nu contact met ons op.


 Contact